Over Mijn Werkboek

Met Mijn Werkboek heeft u de mogelijkheid om uw Werken met NEN 1010 te personaliseren. Het Werkboek heeft de volgende onderdelen:

  • Notitie en Bladwijzer: U kunt in de online normen notities en bladwijzers aanmaken, die u in ‘Mijn Werkboek’ overzichtelijk terug vindt.
  • Documenten: U kunt uw eigen documenten uploaden, bijvoorbeeld een aanbesteding, bestek, specificatie, tekeningen of een veelgebruikte toelichting. Zo heeft u alle belangrijke documenten direct bij de hand!
  • Exporteren: U kunt de inhoud van Mijn Werkboek, uw aangemaakte bladwijzers, notities en documenten, ook eenvoudig naar een overzichtelijke pdf exporteren.
  • E-learning: De online training 'NEN 1010: Elektrische installaties in utiliteitsgebouwen' is onderdeel van Werken met NEN 1010. Deze training geeft u inzicht in hoe u NEN 1010 gebruikt bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van laagspanningsinstallaties in utiliteitsgebouwen. Aan het einde van deze online training is er een toets. Rondt u deze toets goed af, dan ontvangt u een certificaat.
  • NEN Connect: Wilt u direct - zonder steeds in te loggen - vanuit Werken met NEN 1010 naar NEN Connect kunnen? Koppel dan eenmalig uw account.

Om het werkboek te gebruiken heeft u inloggegevens nodig. Deze ontvangt u direct bij het afsluiten van een (proef)abonnement.
Probeer het zelf